Accelererad väderprovning hos Q-Labs laboratorium i Tyskland

Elastocon förmedlar accelererad väder­provning hos Q-Labs laboratorium i Tyskland.

För dem som är intresserade av provning av väder­beständighet, ljus­härdighet och korrosion, men som ännu inte är redo att köpa QUV, Q-SUN, eller Q-FOG test­utrustning, erbjuder Q-Lab ett komplett utbud av provnings­tjänster i fullt utrustade laboratorier i Tyskland.

Q-Labs utrustning för provning av väder­beständighet, ljus­härdighet och korrosion används för kvalitets­kontroll, material­certifiering, externa hållbarhets­studier och förutsägelser. Q-Lab kan också fungera som en opartisk tredje part där tredjeparts­verifiering av test­resultat krävs.

Snabba resultat

Även om faktiska utomhusexponeringar är ett idealiskt sätt att testa dina produkter, kan du ibland inte ha råd att vänta ett år eller två för testresultat i realtid. Q-Lab kan ge dig snabb och pålitlig provning av väder­beständighet, ljusstyrka, färgfasthet och fotostabilitet med hjälp av vårt stora utbud av laboratorieutrustning som QUV, Q-SUN, Q-FOG och QCT för accelererad provning. Med hjälp av årtionden av erfarenhet av utomhusprovning kan Q-Labs experter hjälpa dig att skapa ett framgångsrikt accelererat laboratorietestprogram.

Standard eller anpassade exponeringar

Provning och utvärderingar utförs enligt lämpliga ASTM-, ISO-, BSI-, DIN-, JIS-, SAE-, AATCC- eller andra standardprocedurer. Kontakta oss gärna för att diskutera en viss standard. Q-Lab kan också utföra anpassade exponeringar.

Kontakta Elastocon för mer information