Konstruktör – produktutveckling till Elastocon

Elastocon är ett teknikintensivt företag som utvecklar, tillverkar och säljer instrument för materialprovning av polymera material. Våra instrument säljs över hela världen. Företaget finns i ljusa och trevliga lokaler i Brämhult, Borås.

Vi söker nu i samarbete med GALPU AB en kompetent och positiv kollega som kan jobba med produktutveckling och som har ambitioner att vara med och bidra i utvecklingen av ett växande företag.

Arbetsbeskrivning

Tjänsten innebär utveckling och konstruktion av våra instrument för provning av polymera material. Konstruktion sker i 3D-miljö men tjänsten innebär även visst ”hands on”-arbete med prototyper och tester. Arbetet sker till viss del med externa partners, till exempel underleverantörer. Du ingår i ett konstruktionsteam med ytterligare tre personer, en mekanik, en el-PLC och en programutvecklare.

Din profil

Som person är du noggrann, entusiastisk och flexibel, du kan jobba både självständigt och tillsammans med kollegor, Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet och inställning då det är avgörande för att nå goda resultat. Då vi är ett växande företag är det viktigt att du är förändringsbenägen.

Kvalifikationer

Tjänsten Du har erfarenhet av mekanik, mekatronik eller likvärdigt. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i engelska både i tal och skrift, samt vana vid 3D CAD. Har du sedan erfarenhet av Inventor, så är det en merit. 

Vi söker dig som är kreativ och klurig och har en stor passion för teknik. Utmaningar triggar dig och du arbetar självgående och drivande. På det personliga planet är du öppen, social och kommunikativ.

Övrigt

Arbetstid 08:00 till 17:00 med flextid. Vi har sjukförsäkring och friskvårdsbidrag för de anställda.

Vi gör denna rekrytering tillsammans med Maria Ljungqvist på GALPU AB och den sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Anställnings­form Tillsvidare­anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Så snart som möjligt
Löneform Månadslön
Sysselsättnings­grad 100 %
Ort Borås
Referens­nummer 2020/10
Kontakt Maria Ljungqvist, 0761-38 81 55

Länk till jobbannonsen hos GALPU AB