Flera kända tillverkare som Elastocon representerar i Norden erbjuder webbinarier om materialprovning.

Här presenterar vi länkar till de tillverkare som har regelbundna digitala seminarier online. Länkarna går till deras webbplatser, där man kan registrera sig för kommande webbinarier eller se tidigare inspelningar.

C-Therms instrument för mätning av värmeledningsförmågaC-Therm Technologies

C-Therm Technologies tillhandahåller sensorlösningar för mätning av värmeledningsförmåga inom forskning och utveckling, tillverkning och kvalitetskontroll. De håller regelbundna online-seminarier för tillämpningar inom polymerer, nanomaterial, kyl- och värmeöverföringsvätskor, geologi, fasförändringsmaterial och isolering.

Se aktuella webbinarier på C-Therms webbplats

Q-Labs utrustning för provning av väderbeständighet, ljushärdighet och korrosionQ-Lab

Q-Lab är en världsledande tillverkare av utrustning för provning av väderbeständighet, ljushärdighet och korrosion. Q-Labs tekniska experter håller regelbundet pedagogiska, interaktiva webbseminarier om väderpåverkan, korrosion och ljusstabilitetstestning på många språk. Du kan komma åt detta innehåll på en mängd olika språk via nedanstående länk.

Se aktuella webbinarier på Q-Labs webbplats

Elastocon

Elastocon håller även egna föreläsningar om provning av gummi- och plastmaterial. Hör av dig till oss om du vill diskutera en skräddarsydd genomgång online, som passar dina specifika behov.

Här kan du se inspelningar av Elastocons webbinarier om provning av gummi- och plastmaterial

Se inspelningar av Elastocons webbinarier här