Teknisk säljare – provningsingenjör

Elastocon är ett teknikintensivt företag som utvecklar, tillverkar och säljer instrument för materialprovning av polymera material. Våra instrument säljs över hela världen. Därtill är vi distributör för ett flertal kända tillverkare av materialprovningsutrustning. 

Vi har också ackrediterade kalibrerings- och provningslaboratorier där vi utför uppdrag åt våra kunder.

Företaget finns i ljusa och trevliga lokaler utmed motorvägen i Brämhult, BoråsVi är för närvarande 23 personer i företaget.

Vi söker nu en teknisk säljare/provningsingenjör.

Läs gärna mer om vår provning här, för att se vilka provningar vi kan göra.

Arbetsbeskrivning

Tjänsten innebär att ansvara för några av våra agenturer med instrument för provning av polymera material och ha kontakt med dessa leverantörer. Medverka i företagets försäljning genom kundbesök, mässor, mm. Du ingår i en marknadsgrupp på 8 personer.

I tjänsten ingår också att utföra provning i vårt ackrediterade laboratorium, för svenska och utländska kunder. Du ingår i en provningsgrupp på 4 personer. Fördelningen mellan provning och försäljning är ca 50/50, men beror bland annat på orderingång. Flera av våra säljare utför provningar, vilket gör att de får bra kunskap om instrumenten.

Din profil

Som person är du noggrann, entusiastisk och flexibel, du kan jobba både självständigt och tillsammans med kollegor, Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet och inställning då det är avgörande för att nå goda resultat. Då vi är ett växande företag är det viktigt att du är förändringsbenägen.

Kvalifikationer

Du har kemiteknisk ingenjörsutbildning och erfarenhet av polymera material är meriterande. Du behärskar svenska och teknisk engelska i tal och skrift. Erfarenhet av fysikalisk provning och termoanalys är meriterande.

Villkor

Arbetstid 08:00 till 17:00 med flextid. Vi har sjukförsäkring och friskvårdsbidrag för de anställda.

I denna rekrytering samarbetar vi med Maria Ljungqvist på Koncept HR. Frågor angående tjänsten kan ställas via e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi ser gärna din ansökan redan idag då vi utför löpande rekrytering med intervjuer.

Anställnings­form Tillsvidare­anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt avtal
Löneform Månadslön
Sysselsättnings­grad 100 %
Ort Borås
Referens­nummer 2021/12
Kontakt Maria Ljungqvist
Länk till annons http://galpu.varbi.com/what:job/jobID:422539/